Algemene informatie

De assistente

De assistentes Denise, Bonny, Patty, Sophie, Loes, Laurie en Carmen maken afspraken voor het spreekuur, de huisbezoeken en het telefonische spreekuur. Zij weten antwoord op veel praktische vragen, bijvoorbeeld over verwijzingen en recepten. U kunt haar ook bellen voor uitslagen en adviezen.

Als u belt om een afspraak te maken, dan zal de assistente u vragen naar de aard van uw klacht. Als het echt dringend is, zal zij dezelfde dag een afspraak voor u maken. De assistente werkt volgens de richtlijnen van het NHG (Nederlands Huisarts Genootschap). Tijdens het telefoongesprek zal zij u volgens de NHG richtlijnen vragen stellen om te kijken hoe urgent uw klacht is, en hiermee te weten hoe snel u gezien moet worden. Wij willen u vragen om voor uw eigen veiligheid deze vragen te beantwoorden.

Praktijkondersteuner

Bente, Mariëlle en Elles zijn werkzaam in de praktijk als praktijkondersteuners. Zij geven extra zorg aan patiënten met chronische aandoeningen, zoals diabetes mellitus, hart-vaatziekten, astma/COPD en hartfalen maar ook aan de kwetsbare ouderen. Op deze wijze proberen we de kwaliteit van zorg te verbeteren.

Voor het leveren van de chronische zorg heeft de praktijk een contract met zorggroep Synchroon. Zorggroep Synchroon is de samenwerkingsorganisatie van huisartsen in de regio Oss-Uden-Veghel. Deze zorggroep zet zich in om patiënten met chronische ziekte de best mogelijke zorg te bieden. Van goede kwaliteit, efficiënt en dicht bij huis.

Als u gemotiveerd bent om te stoppen met roken, kunt u een afspraak bij de praktijkondersteuner maken om u hierbij te ondersteunen.

Praktijkondersteuner GGZ

Er zijn 2 praktijkondersteuners voor psychische klachten bij ons werkzaam, Mayke en Martijn.

Niet verschijnen op een afspraak zonder of te late afmelding

Als u niet op de door u gemaakte afspraak verschijnt, en deze niet tijdig heeft afgemeld, ontvangt u de eerste keer een brief.
Mocht dit hierna nog een keer voorkomen, dan krijgt u een rekening voor deze afspraak.

Afspraken dienen 24 uur van te voren worden afgemeld.